tuinkeur-paginaALJA Hoveniers heeft er enorm zijn best voor gedaan om te zorgen dat het TuinKeur binnen gehaald werd. Wij vinden met onze vakkennis en passie voor het hoveniers vak dat wij onze klanten moeten voorzien van extra betrouwbaarheid. En dat krijgen de klanten van ons, mede door het TuinKeur.

Wat houdt dat TuinKeur nu in?

Het TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat hoveniers onderscheid van kwaliteits hoveniers. Tuinkeur hoveniers zijn op ruim 120 cruciale punten gecontroleerd, en daarom krijgen de consumenten de garantie dat ze met een hovenier zaken doen die aan al die eisen voldoet.
Belangrijk om te weten voor u als klant dat wij gecontroleerd worden op bijvoorbeeld:

  • Controle op bedrijfsvoering, denkende aan Inschrijving Kvk
  • Verzekeringen op orde, in geval van aansprakelijkheid en personeel
  • CAO Verloning en of dit juist gebeurd
  • Heldere en duidelijke offertes, geen verassingen achteraf. Duidelijk aangeven wat wel en niet wordt gedaan. Geen sluitposten na verrekenen
  • Afval wordt gescheiden en netjes afgevoerd volgens Wet Milieubeheer

TuinKeur bestaat daarom ook uit 5 zekerheden:

  • Professionaliteit – ALJA Hoveniers is een hovenier met een TuinKeur keurmerk, u weet dan dat ALJA Hoveniers professioneel te werk gaat en u dus niet voor onaangename verassingen kan komen te staan.
  • Betrokkenheid – ALJA Hoveniers zorgt dat u als klant altijd voorop staat. Wij maken duidelijke afspraken en besluiten dit in onze heldere voorwaarden.
  • Vakbekwaamheid – ALJA Hoveniers heeft veel vakkennis. Op deze manier kunnen wij u altijd voorzien van het beste advies, raad en daad.
  • Service – ALJA Hoveniers houdt zich aan de afspraken, levert optimale service en dienstverlening.
  • Kwaliteit – ALJA Hoveniers levert uitstekende kwaliteit in diensten en producten. Zijn er zaken waar u niet tevreden over bent, dan zullen wij er alles aan doen om dit netjes te verhelpen, en naar volle tevredenheid op te lossen.

Altijd een tuinoplossing

Op het moment dat er geschillen ontstaan, en het zou gebeuren dat wij er met elkaar als onderliggende partijen op wat voor manier niet uit zouden komen, dan is Tuinkeur een partij die hierin kijkt naar een gedegen oplossing. Er zal dan alles worden gedaan om een oplossing aan te dragen.

Gelukkig hebben wij dit nog niet hoeven mee te maken, echter vinden wij het zeer belangrijk dat wij er alles aan doen om onze klanten blij te maken, zelfs met geschillen.

Zoals u ziet proberen wij er alles aan te doen om u als klant van het beste te voorzien. Als er iets niet duidelijk is, of u wilt weten of wij wel dit TuinKeur mogen voeren, informeert u dan alstublieft. Wij vinden dit helemaal niet erg, als dit bijdraagt aan dat stukje extra vertrouwen, dan zijn wij al blij.

Heeft u nog verdere vragen over TuinKeur?

Neemt u dan alstublieft contact op met ons op 038-3321354 of stuur een e-mail naar info@aljahoveniers.nl
Bedankt voor uw vertrouwen.

Groene groet,

Team ALJA Hoveniers.

Wij horen graag van u!

Wilt u nog meer info hebben dan kunt u ons van maandag t/m vrijdag bellen tot 21.00 of op zaterdag tot 18.00 op
038-3321354. Uiteraard kunt u ook gewoon een e-mail sturen. Wij reageren altijd accuraat. U heeft vaak dezelfde dag nog een respons. Dit kan naar info@aljahoveniers.nl.