ALJA Hoveniers.

Hovenier met een passie voor zijn vak nodig? – ALJA Hoveniers.

Er komt heel veel bij kijken om een tuin echt goed aan te leggen. Allereerst beginnen we eigenlijk altijd met het ontwerp van de tuin. Hierin is het belangrijk dat wij goed naar u luisteren en uw wensen aanvullen met de nodige tips. Wellicht dat u al wel een aantal ideeën heeft, maar een frisse en professionele kijk op uw ideeën zorgen voor een optimaal plan. Onze ervaring is dat door dit open dialoog een Tuinontwerp kan ontstaan die volledig aansluit bij wat u graag wilt.

Zoekt u naar een Hovenier, en wilt u graag eerst vooraf een prijsindicatie hebben, dan kunt u online een offerte aanvragen.

Wij zorgen er dan voor dat we een indicatie met u afstemmen. Om dit zo goed mogelijk te maken is het wel het prettigst om een afspraak met u te maken. Op deze manier kunnen wij u dan voorzien van een realistisch kader, en heeft u achteraf geen onverwachte kosten.

wat-doen-wijWat doen wij als Hovenier in Ijsselmuiden allemaal?

Wij kunnen uw tuin in Ijsselmuiden ontwerpen in diverse stijlen. Denkt u aan bijvoorbeeld siertuinen, rotstuinen en bijvoorbeeld vijvertuinen. Hier leest u nog meer over de diverse tuinen en ontwerpen die daarbij horen.

Belangrijk om voor u te weten is dat wij u altijd centraal zetten en met u de nodige mogelijkheden doornemen, om zo tot de perfecte keus te maken.

Vervolgens gaan wij dan de tuin aanleggen. Dit wordt dan gedaan met de juiste aandacht, gekozen materialen, en natuurlijk niet te vergeten de planten en bomen die verwerkt zijn in het ontwerp.

Nadat dit allemaal is gerealiseerd, is de tuin nog niet helemaal klaar.

Ook tuinonderhoud in Ijsselmuiden

Dan volgt het onderhoud. Een tuin is pas optimaal na 2 a 3 jaar. De planten, bloemen en bomen en andere aanleg zijn dan wat voller en mooier in totaal. Wij doen dan heel graag het tuinonderhoud. Op deze manier zorgen wij er dan voor dat de tuinen in IJsselmuiden geheel het jaar er goed en verzorgd bijstaat. Hier kunt u meer over lezen onder tuinonderhoud. Bekijk ook onze voorbeelden voor meer tuinen uit de regio Ijsselmuiden.

Direct een offerte aanvragen

Nog vragen?
U kunt onze specialist in IJsselmuiden bellen op 038-3321354, dit kan van maandag t/m vrijdag tot 21.00. Op zaterdag zijn wij te bereiken tot 18.00. U kunt ook eventueel een mail sturen naar info@aljahoveniers.nl, of hier rechtstreeks een offerte aanvragen.

Wij zijn gevestigd aan de Slenkstraat 1 te Ijsselmuiden.

Wij horen graag van u!

Wilt u nog meer info hebben dan kunt u ons van maandag t/m vrijdag bellen tot 21.00 of op zaterdag tot 18.00 op
038-3321354. Uiteraard kunt u ook gewoon een e-mail sturen. Wij reageren altijd accuraat. U heeft vaak dezelfde dag nog een respons. Dit kan naar info@aljahoveniers.nl.