[rev_slider header]

Wij helpen graag onze klanten met het maken van uw Tuinontwerp Kampen. Wij spelen goed in op uw wensen en behoeften door aandachtig te luisteren. Als u, uw ideeën zelf al voor een groot gedeelte kunt vormgeven dan helpt dit bij het visualiseren van uw plan. U kunt dan gebruik maken van bijvoorbeeld boeken en tijdschriften, maar ook foto’s van website halen zien wij door steeds meer klanten gebeuren.

Bent u dus op zoek naar een Tuinontwerp Kampen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hier direct een offerte aanvragen.

Direct een offerte aanvragen

tuinontwerp-kampen

Welke stijlen kunnen we verwachten van Tuinontwerp Kampen?

Omdat iedereen verschillende wensen en behoeften heeft, zijn er daardoor ook verschillende stijlen die wij verzorgen. U kunt dan denken aan:

  • Siertuinen, als voorbeeld een vlindertuin
  • Speel tuinen bijvoorbeeld Mediteraine tuinen
  • Rotstuinen, of een strakke tuin
  • Vijvertuin, denkt u dan aan een Japanse tuin
  • Onderhoudsarme tuin of een Engelse tuin
  • Franse Baroktuin of een moderne tuin.

Wilt u rechtstreeks een offerte aanvragen? Of gewoon met wat vragen bellen, dan kunt u ons bellen van maandag t/m vrijdag tot 21.00 of op zaterdag tot 18.00 op 038-3321354

Tuinontwerp Kampen met beplantingsplan?

Tijdens het doorlopen van uw tuinontwerp, bespreken wij met u tevens de mogelijkheden voor een beplantingsplan. Een tuin gaat vaak gepaard met Groen her en der. In dit plan nemen wij de plaatsen en de te gebruiken planten en bomen met u door. Tevens wat de verwachtingen zijn van de planten met het mogelijke onderhoud.
Altijd goed om met elkaar uitgebreid door te nemen, en tevens schept dit veel helderheid en duidelijkheid. U weet dus per seizoen wat u kunt verwachten.

Heeft u verder nog vragen?

U kunt dan altijd bellen op 038-3321354, wij zijn daarop van maandag t/m zaterdag tot 21.00 bereikbaar en anders op zaterdag tot 18.00. Tevens kunt u een mail sturen naar info@aljahoveniers.nl. Wij nemen dan dezelfde werkdag nog contact met u op.

Wij horen graag van u!

Wilt u nog meer info hebben dan kunt u ons van maandag t/m vrijdag bellen tot 21.00 of op zaterdag tot 18.00 op
038-3321354. Uiteraard kunt u ook gewoon een e-mail sturen. Wij reageren altijd accuraat. U heeft vaak dezelfde dag nog een respons. Dit kan naar info@aljahoveniers.nl.