[rev_slider header]

Als hovenier nemen wij graag de tijd om u te helpen met de aanleg van uw tuin. Eén van de belangrijkste onderdelen voor de aanleg is het Tuinontwerp.

De tuin is uw plek, een ruimte waar u zich goed moet voelen, en waar u kunt genieten. Elke opdrachtgever wil graag de tuin beleven op zijn of haar eigen manier. Dit moet dan vervolgens weer aansluiten bij uw wensen. U vindt het bijvoorbeeld fijn en prettig om aan het eind van de dag in de late zomeravond nog lekker een boek te lezen, of op een bepaalde plek met familie en vrienden te genieten van een barbecue.

Ontwerpen begint bij ons met het zoeken naar de juiste vorm. De vorm geven aan een ruimte.

Wij nemen uw gevoel en ideeën mee in het ontwerp. Het kan zijn dat u al voorbeelden heeft van plaatjes, websites of wellicht tuinen van familie of vrienden. Op deze manier creëren wij een ontwerp dat bij u past. Omdat het tuinontwerp bij u past is het tijdloos.

Direct een offerte aanvragen

tuinontwerp

Een tuinontwerp is in harmonie met uw omgeving en uw huis. Het is belangrijk dat de tuin klopt met de maat en verhoudingen. Waar alle functies binnen uw tuin een logische en plek krijgen. De tuin is dan niet alleen aan mode onderhevig.
Wat er wel in de loop van de tijd verandert zijn de materialen. Vanuit ALJA Hoveniers volgen wij deze veranderingen. We kijken altijd nauwlettend naar de nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in bijvoorbeeld bestratingsmaterialen, beplanting assortimenten en bouwkundige materialen.

De volgende 3 punten maken een ontwerp tot een succes:

Uitdaging

Het vormgeven zien als een creatieve uitdaging

Kennis

Een uitgebreide kennis van materialen en planten

Co-creatie

Een opdrachtgever met zijn verhaal over een ideale tuin. Wij noemen dat co-creatie

De verdere werkwijze voor het Tuinontwerp

Bij ons is het eerste gesprek geheel vrijblijvend. We bekijken samen met u de tuin en bespreken daarin mogelijkheden. Tijdens dit gesprek zetten wij uw wensen en behoeften netjes op een rij. Door kritische vragen te stellen proberen wij samen met u de verdere ideeën uit te werken. Op deze manier krijgen we een zo goed mogelijk beeld van uw beleving en hoe dit samenloopt met de buitenruimte. Hierna wordt de tuin ingemeten en de hoogtes opgenomen. Vervolgens maken wij foto’s van uw perceel, woning en de directe omgeving.

Uiteindelijk wordt dit geheel uitgewerkt tot het daadwerkelijke tuinontwerp. Wij maken dan vervolgens een afspraak om dit ontwerp, en de daarbij horende offerte, met u thuis door te nemen. In dit gesprek kunnen wij tevens overleggen wanneer de uitvoering plaat gaat vinden.

Heeft u verder nog vragen?

Neemt u dan telefonische contact op. Dit kan op werkdagen tot 21.00 en op zaterdag tot 18.00. U kunt ons bellen op 038-3321354

Wij horen graag van u!

Wilt u nog meer info hebben dan kunt u ons van maandag t/m vrijdag bellen tot 21.00 of op zaterdag tot 18.00 op
038-3321354. Uiteraard kunt u ook gewoon een e-mail sturen. Wij reageren altijd accuraat. U heeft vaak dezelfde dag nog een respons. Dit kan naar info@aljahoveniers.nl.