[rev_slider header]
default image

Grondwerk, bestrating en beplanting

Wij kregen een nieuw huis en dus ruimte voor een nieuw aan te leggen tuin. In goed overleg met ALJA kwamen we tot een ontwerp waarin onze wensen gerealiseerd konden worden. De uitvoering verliep volgens planning en daarbij zagen we diverse kwaliteiten van ALJA: grondwerk, bestrating en beplanting. Het voelde voor ons goed dat we met ALJA in zee waren gegaan.

familie Terstappen 29 januari 2015

default image

Gevoel van betrouwbaarheid

Vanaf het begin was er een goed gevoel van betrouwbaarheid en samenwerking. Jaap vroeg goed door naar onze wensen. Hierdoor is er een ontwerp neergelegd waar we heel tevreden mee waren. Met de uitvoering is er hard gewerkt. Materialen waren steeds op tijd aanwezig waardoor men goed kon doorwerken. Aan het eind van de dag werd de oprit en garage zodanig opgeruimd dat we er zelf geen hinder van ondervonden. De invulling van de beplanting over soort, kleur, hoogte is goed overleg over geweest. Hun kennis hierover en aanbevelingen hebben tot een mooi resultaat geleid. Ons eerste gevoel van betrouwbaarheid, correctheid en eerlijkheid is in het hele traject uitgekomen. Hiervoor nogmaals onze dank.

mevrouw en meneer Jonker 11 februari 2015

Wij horen graag van u!

Wilt u nog meer info hebben dan kunt u ons van maandag t/m vrijdag bellen tot 21.00 of op zaterdag tot 18.00 op
038-3321354. Uiteraard kunt u ook gewoon een e-mail sturen. Wij reageren altijd accuraat. U heeft vaak dezelfde dag nog een respons. Dit kan naar info@aljahoveniers.nl.