[rev_slider header]

[ezcol_1half]Wij merken dat bij veel klanten het ontbreekt aan tijd. Niet alleen tijd is belangrijk, maar daarnaast tevens een gedegen vakkennis wat u precies doet in de tuin.
Wat wij dan vaak zien is dat er niet voldoende kennis van het snoeien en de plantontwikkelingen in de tuin is, dit is echter een belangrijk onderdeel van het tuinonderhoud.

Bijna 6 maanden vormt uw tuin het verlengstuk van uw woning. Dit wilt u natuurlijk netjes onderhouden hebben, zodat u er op deze manier ideaal van kunt genieten. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen, en ervoor zorgen dat uw tuin er altijd pico bello uit ziet.

Hier kunt u tevens rechtstreeks een tuinonderhoud offerte aanvragen, of voor meer informatie bellen met 038-3321354 van maandag t/m vrijdag tot 21.00 en op zaterdag tot 18.00

Hoe vaak moet mijn Tuinonderhoud worden uitgevoerd?

We kennen twee momenten dat er minimaal tuinonderhoud gedaan moet worden. Dat is het onderhoud in het najaar en in het voorjaar.

Tuinonderhoud in het najaar bestaat voornamelijk uit het snoeien van de bomen en struiken. Daarnaast worden vaste planten terug geknipt. Tijdens deze onderhoudsbeurt ruimen wij alles netjes op en zorgen ervoor dat alles ontkruidvrij wordt gemaakt. Tevens zorgen we dat de grond los wordt gewerkt. Als er nog voeding of bemesting nodig is, wordt dat waar nodig nog toegevoegd.

Het tuinonderhoud in het voorjaar bestaat uit het snoeien van de winterbloeiende struiken. We zorgen er in het voorjaar voor dat de nodige beplanting en het siergras professioneel en met vakkundige wijze worden gesnoeid. Daarnaast zorgen we met tuinonderhoud er voor dat alles weer goed van voeding en bemesting wordt voorzien.

Wilt u meer informatie, bel ons dan op 038-3321354.

Direct een offerte aanvragen

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]onderhoud[/ezcol_1half_end]

Kan ik jullie ook het hele jaar inhuren voor tuinonderhoud?

Bij ALJA Hoveniers kunnen wij een totaalplan aanbieden aan u als klant. Wij zorgen er met ons tuinonderhoud dan voor dat het gehele seizoen van april t/m september twee keer per maand uw tuin wordt bijgewerkt.

Wij verwijderen bij dit tuinonderhoud dan het onkruid, en snoeien waar nodig planten terug. Het tuinafval wordt netjes uit de tuin gehaald. Op deze manier ziet uw tuin er altijd netjes en verzorgd uit. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Dan maken we graag een afspraak. Laat hier uw contactgegevens achter.

Verder nog vragen over het onderhouden van uw tuin?

Belt u dan ons op 038-3321354. Wij maken dan graag een afspraak bij u thuis om de mogelijkheden door te spreken. Op deze manier hebben wij gelijk een overzicht van uw huidige situatie. Wellicht kunnen wij u nog wat tips geven met betrekking tot wat u wellicht zelf makkelijk zou kunnen doen.

Tot snel bij ALJA Hoveniers.

Wij horen graag van u!

Wilt u nog meer info hebben dan kunt u ons van maandag t/m vrijdag bellen tot 21.00 of op zaterdag tot 18.00 op
038-3321354. Uiteraard kunt u ook gewoon een e-mail sturen. Wij reageren altijd accuraat. U heeft vaak dezelfde dag nog een respons. Dit kan naar info@aljahoveniers.nl.